Leef je Leven vol Liefde en Vrijheid

Leef je Leven vol Liefde en Vrijheid

Workshops & Trainingen

Schrijf je in voor een van mijn Tantra massage workshops en trainingen of een ademcirkel. Bekijk hieronder mijn aanbod gerangschikt op datum.

Alle trainingen en workshops zijn samengesteld om te ervaren, te leren, te genieten, te verbinden en helemaal jezelf te voelen en te leren kennen. Thuiskomen bij jezelf in liefde en vrijheid. Vind jouw innerlijke balans. Verminder je stress en neem even echt de ruimte voor jezelf en je eigen ontwikkeling en transformatie.

Ben je op zoek naar een inspirerende workshop of training? Heerlijk tantrisch masseren met gelijkgestemde vrouwen onder elkaar. Of een nieuwe tantramassage leren? Je vrij ademen op een ademcirkel? Scroll dan even door naar beneden.

Ik geef mijzelf minstens een keer in de week een ademsessie cadeau. Al 20 jaar nu! Meestal in mijn eentje. Of bij een collega. Wat een verademing, altijd. Letterlijk. Ik vind altijd weer een nieuwe balans en nieuwe ideeën en inspiratie. Ik voel me daarna verfrist en energiek. Mijn emoties weer in balans en helemaal gecenterd en geaard.  Ademen is een fantastische manier om jezelf te transformeren op alle lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Brengt je thuis, geeft je energie, zuivert, detoxed en verlevendigt jouw hele wezen.

En dat gun ik jou dus ook! De groep zal zeker niet groter zijn dan 10 deelnemers.

 

Waarom ademen in een groep?

Nu kun je bij mij sinds 2016 al een individuele ademsessie boeken. Nu bied ik dit ook aan kleine intieme groepen. Waarom? Een groep versterkt en ondersteunt elkaar in triggers, emoties en gedachtenpatronen. Je helpt elkaar jezelf te leren kennen, ook al adem je helemaal voor jezelf. Samen ademen verbindt. Een groepsessie is ook voordeliger. Dus fijn om erbij te doen naast je individuele sessies, of om kennis te maken met deze mooie techniek.

Kom alleen of neem iemand mee. Je partner, een vriend(in), familie.

 

Wat gaan we doen in de ademcirkel?

We maken kort kennis met elkaar. We verbinden en spreken ons uit over wat gedeeld wil worden en wat speelt. Je deelt alleen wat jij kwijt wilt. Ik nodig je uit al te voelen of er op het moment, dus voor de avond begint, iets speelt. Of er een bepaald thema is of heb je een intentie of verlangen? Neem dat mee, eventueel op schrift. Ik vraag je sowieso iets op schrift te zetten hierover op deze avond. Daarna laten we dit onderwerp los.

Ik leg uit wat de bedoeling is en hoe de techniek werkt. We oefenen eventueel samen. Daarna gaan we op matrasjes een half uur tot een uur ademen en na de sessie navoelen. Daarna volgt nog een korte deelronde.

 

Wat neem je mee naar de ademcirkel?

 • Flesje water
 • Kussentje
 • Dekentje
 • Handdoek of deken over de matras
 • Draag gemakkelijke niet knellende kleding in laagjes
 • Warme sokken

Datum:

12 september 2024

Tijd:

19:15 - 22:00

Locatie:

Hart van Mira: De Klomp 120-102, 7511 DJ, Enschede

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 50
Vroegboekkorting tot 15 juli. Doe mee voor €105,00 in plaats van €125,00

We gaan onszelf onderdompelen in  een heerlijke stromende dag waarin vrouwen elkaar liefdevol, speels en zorgzaam mogen ontmoeten op deze dag speciaal voor vrouwen. Samen zinnelijk genieten, maar ook ruimte voelen om de onpeilbare diepten in onszelf te onderzoeken. Dat wat we graag of onbewust wegstoppen om maar door te kunnen.

Op deze dag gaan we elkaar ontmoeten in de vorm van een Kasjmierse Tantramassage en verbindende tantrische oefeningen en meditaties. Ook zullen we delen met elkaar en dansen.

In Hart van MirA vind je een veilige setting voor het beoefenen van deze intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtische Tantra traditie van Kashmir. Een zondag helemaal voor jezelf met elkaar. Verbinden, aanraken en genieten van hart tot hart en lijf tot lijf. Voed de bron van liefde, lust en levendigheid die je in wezen bent.

De Kasjmierse massage is een liefdevolle dans van aanraking, koestering en zinnelijk genieten. Deze massage nodigt uit tot overgave. Een ontmoeting tussen vrouwen van hart tot hart. Open je hart door elkaar te laten genieten en waardevolle en liefdevolle tijd aan elkaar te geven. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen.

We starten deze dag met een kennismakingsronde en we delen onze verlangens en weerstanden en stemmen ons uitgebreid op elkaar af. Verder gaan we dansen, doen we tantrische contactoefeningen om helemaal in je lijf te komen. Er is ook tijd voor een fijne meditatie.

Mieke geeft dan op deze dag een demonstratie. Daarna kiezen we een partner voor de massage. Uiteraard mag je ook zelf een partner meenemen om mee te masseren. We masseren (deels) bloot, wat voor jou goed voelt.

 

Praktisch:

Begeleiding: Mieke Vos Assistente: Mieke Veelders

Kosten deelname: €125,00 (massage olie, koffie/thee inbegrepen) €220,00 bij aanmelding met zijn tweëen. Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek. Ook is het handig om warme sokken (verlaten van de ruimte) en een flesje water (geen glazen in de massageruimte) mee te brengen.

Let op! Neem zelf iets mee voor de lunch. Je kunt ook een broodje halen in het centrum van de stad. Ik zorg voor een lekkere soep.

Er is plek voor maximaal 14 vrouwen, Je kunt je opgeven en betalen via de website.

 

Voorwaarden voor deelname en regels:

Deze dag is geschikt voor vrouwen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel ben je comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Aanbevelingen van vrouwen: Nieuwsgierigheid naar Tantra maakte dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad. ** Afgelopen week was ik op advies van meerdere mensen naar mijn eerste Tantra massage vrouwen avond bij Hart van MirA. En oh wat was dit spannend! Na de demonstratie sprak ik me uit: “Ik wil heel hard wegrennen en overgeven” Er was begrip, er werd geluisterd, het mocht er allemaal zijn. Dat maakte dat ik me veilig voelde en bleef. Ik voelde zelf ook dat ik hier een stukje kon helen, een stukje dichter bij mijn vrouw-zijn kon komen. Mijn hoofd vond er van alles van maar mijn hart sprak tegen. ** Tantra gaat niet over seks maar over levensenergie. Seks is ook levensenergie. Maar levensenergie is zoveel meer dan seks. (en seks is zoveel meer dan, zoals wij in onze westelijke maatschappij, kennen.) ** Wat een bijzondere mooie avond vol liefde, zachtheid, verbondenheid en vrouwelijke energie. Ik heb mogen voelen hoe krachtig deze energie is. Helemaal niet soft, zwak of “minder” zoals ik altijd heb gedacht. Zoals de maatschappij mij heeft leren denken. ** Ik heb mogen ervaren hoe het is om vanuit gevoel, vanuit je hart te verbinden en je hoofd er niet mee te laten bemoeien. Ik heb mijzelf leren kennen door de handen van een ander. En oh my wat ben ik een prachtige sensuele vrouw! ** Zo dankbaar dat dit bestaat. Eerst dacht ik. Ga ik dit doen? Maar oh wat is het heerlijk om even helemaal jezelf te kunnen zijn en verwend te worden. En geven is zo mogelijk nog fijner. Fijne sfeer en veilige bedding. Mij zien ze zeker terug. ** Nieuwsgierigheid naar Tantra dat ik naar een vrouwenavond ben geweest. Omdat het natuurlijk best wel spannend is, voelt een avond met vrouwen veilig. Het zijn vrouwen die allemaal hetzelfde willen ervaren. Samen verbinden, verbinden met zichzelf. Hoofd, hart en buik. De demonstratie was mooi om te zien, zuiver en intuïtief. Daarna mochten we zelf ontvangen en geven. Ik heb het als fijn ervaren, de verbinding met andere vrouwen. Het was een mooi begin van mijn Tantra pad. ** Dankbaarheid, verbinding, vreugde, wat een liefdevolle reis. Dat vrouwen zo snel met elkaar zo’n diep band opbouwen.

Datum:

15 September 2024

Tijd:

10:30 - 17:30

Locatie:

Hart van Mira: De Klomp 120-102, 7511 DJ, Enschede

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 125

Op deze introductiedag gaan we gelijk de diepte in. We bedrijven interne alchemie. We transformeren de grofstoffelijke energie in onze seksuele organen naar fijnstoffelijke energie door deze langs de Du Mai en de Ren Mai te laten stromen vanuit een warme energetische buik en een warm hart en een sterke interne liefdevolle focus. We maken gebruik van de Yi-kracht, de Eye Mind Heart Power.

 

Wat gaan we doen:

 • Uitgebreide uitleg van de Hemelse Cirkel
 • Qigongoefeningen om de Hemelse Cirkel goed te laten stromen. Interne Alchemie!
 • Nieuw in deze massage vandaag uitgelegd en beoefend: ontbranden en harmoniseren van de drie vuren!
 • Een klein stukje uit de taoïstische tantramassage diepen we uit. Demonstratie van deze technieken uit de massage.
 • We geven elkaar een heerlijke massage in de middag waarin we het geleerde toepassen.

Deze dag kun je doen als je de 3-daagse training wilt gaan doen. Je komt goed beslagen ten ijs zodat je de rest van de technieken ten volle in kan nemen in 3 zondagen. Verder kun je kennismaken met mijn manier van werken en genieten van een voorproefje.

Als je al de 3-daagse Taoïstische Tantramassage Training gedaan hebt voel je dan uitgenodigd nog eens je kennis aan te scherpen en te verdiepen, maar vooral nog eens te voelen en ervaren.

 

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

 

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

 

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Na ontvangst van je intakeformulier is je plaats gereserveerd.

Datum:

6 Oktober 2024

Tijd:

10:00 - 17:30

Locatie:

Hart van Mira: De Klomp 120-102, 7511 DJ, Enschede

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 125

Vroegboekkorting:

 110,00 220,00
De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kasjmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou. We beoefenen interne Alchemie Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden. In 3 dagen op de zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven. Verder heeft ook de interne alchemie voor je eigen vitaliteit en levenslust een groot aandeel in de 3-daagse.  

Deze cursus is zeer geschikt voor:

 • mensen die bij ons de Body of Bliss Tantramassage Training (minimaal blok 1) hebben gevolgd
 • mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
 • mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
 • als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
 • als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
 • Ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Taoïstische Tantramassage zeer betekenisvol zijn.
 

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, daarmee de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van Chi.

 

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

 

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Na ontvangst van je intakeformulier is je plaats gereserveerd.

 

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Datum:

Zondag 27 oktober, 10 november en 24 november 2024

Tijd:

10:00 - 17:30

Locatie:

Hart van Mira: De Klomp 120-102, 7511 DJ, Enschede

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ 375 - 725

Vroegboekkorting:

 345,00 690,00
EERSTE EDITIE MET 3 OPEENVOLGENDE DAGEN Inclusief een avondprogramma en voor het ontbijt Qigong. De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kasjmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou. We beoefenen interne Alchemie Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden. In 3 dagen op de zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven. Verder heeft ook de interne alchemie voor je eigen vitaliteit en levenslust een groot aandeel in de 3-daagse.  

Deze cursus is zeer geschikt voor:

 • mensen die bij ons de Body of Bliss Tantramassage Training (minimaal blok 1) hebben gevolgd
 • mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
 • mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk
 • als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
 • als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
 • Ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Taoïstische Tantramassage zeer betekenisvol zijn.
 

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, daarmee de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van Chi.

 

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

 

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Na ontvangst van je intakeformulier is je plaats gereserveerd.

 

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Datum:

24 t/m 27 juli 2024

Tijd:

10:00 - 17:30

Locatie:

Een prachtige omgeving in de natuur onder Zwolle

Beschikbaarheid:

Beschikbaar

Vergoeding:

€ nader te bepalen